Visie en Passie

Visie & Passie

 

Iedereen is uniek en verdient het zichzelf te kunnen zijn in deze gekleurde samenleving.

Soms ervaar je dit misschien anders en vind je door selectief gedrag, psychologische onderzoeken en dergelijke, dat je tegenwoordig een soort supermens moet zijn.

• Jij bent uniek en bezit jouw eigen kwaliteiten en talent!

De eisen in de arbeidsmarkt worden steeds kritischer. Het is een kunst om te achterhalen wat iemand zijn wensen zijn binnen de arbeidsrelatie.

Patricius Coaching bemiddelt hierin op een persoonlijke en innovatieve manier in een vertrouwelijk netwerk. Waarin men het waardeert dat je je wilt ontwikkelen en de verantwoordelijkheid neemt.

• Durf jezelf te onderscheiden door persoonlijk te worden!

Samen kunnen we door interactie jouw individuele passie plukken als een blad van de boom. Heb lef, durf jezelf te onderscheiden door persoonlijk te worden.

Doe wel datgene wat jij wilt, vindt en het beste bij je past. Begeleiding met behoud van je eigen persoonlijkheid en persoonlijke keuzes is waar Patricius Coaching voor staat!

Patricius Coaching is voor mensen die zichzelf durven te zijn en door onze interactie zelf actie gaan ondernemen.

Mijn persoonlijke passie’s zijn:

Psyche van de mens

Passie in werk bij mensen activeren


Levensmotto’s:

Behandel je Naaste zoals je zelf behandeld wilt worden.

Waar een Wil is…is een Weg.

Eerlijkheid duurt het langst.

Ga uit van het Positieve.

Focus je op je Doel.

Samen Sterk!Patricius was de naam van een heilige in een tijd waarin het slecht ging. Hij zorgde voor geloof, vertrouwen en realiseerde hierdoor een betere samenleving. Ondanks alle hindernissen en valkuilen bleef hij in zichzelf geloven, zette zijn visie in de markt en volgde zijn passie. Wat later zijn missie werd!