Persoonlijk

Persoonlijk

 

Patricius Coaching is ontstaan eind 2005 en is op St. Patricksday 17 maart 2006 gestart.

Het belangrijkste van deze site is dat je kennis maakt met;

“Het Persoonlijke Verschil”.

We kunnen het met elkaar wel eens zijn over bepaalde onderwerpen maar zijn toch ook allemaal weer verschillende persoonlijkheden.

Hoe benutten we die persoonlijkheid het beste? Door het persoonlijke verschil aan je zelf te ontdekken en open te staan voor andere mensen. Wat wil ik hiermee nu eigenlijk duidelijk maken?

Dat we door coaching gezamenlijk werken naar de zienswijze en positivering van je persoonlijkheid op schrift en in gesprekken.

Waardoor is bewustzijn van je persoonlijkheid zo belangrijk?

Ik ben in een gezin opgegroeid waar iedereen welkom is. Gaandeweg kwam ik erachter, dat het sociale, de holistische gedachtegang, de ruimdenkendheid de multiculturele inslag erg ruim is. Wel zijn we ook rationeel en kunnen stevig discussiëren.

Een gevoel van er mogen zijn ondanks al je missers en successen!

Je persoonlijkheid wordt van kind af aan al gevormd en legt een bijzonder belangrijke basis voor de toekomst.

Verbeter de wereld begin bij je zelf!

Mijn persoonlijke mening is, dat in het bedrijfsleven allerlei verschillende mensen werkzaam zouden moeten zijn om het draagvlak zo ruim mogelijk in te richten.

Variatie is dus van wezenlijk belang. Gebaseerd op de persoonlijkheid en de prestatie ongeacht; uiterlijk, leeftijd, opleiding, geslacht, ras of geaardheid etc.

http://www.thekingcenter.org/

I HAVE A DREAM………………