Referenties

Referenties

 

Personal Coaching – Project Management Internationaal

Al langere tijd voelde ik me niet prettig in mijn huidige werk / functie en had het gevoel, dat ik het over een andere boeg moest gaan gooien. Maar hoe en waar begin je?

De functie als project manager (technisch) bij een multinational, was mijn doel! Via linkedin kwam ik bij een oud collega terecht, coach en eigenaresse van Patricius Coaching.

Met het PC team gingen we van start en door mijn geweldige inzet en harde werken kwamen we gezamenlijk tot prachtige resultaten. Tijdens de personal coaching via o.a. moderne skype meetings, ontwikkelde ik meer eigenwaarde, assertiviteit, voelde ik me veiliger, werd zelfverzekerder en leerde ik op project management niveau, makkelijker en effectiever te communiceren.

Ik werk nu, met wederzijdse tevredenheid en passie in bovenstaande functie bij een internationaal bedrijf. De op maat gemaakte Talenttrajecten van Team PC, geven je een persoonlijke en een professionele zakelijke boost, die ik iedereen aan beveel.

Internationaal Project Manager – techniek (anoniem) 

Personal Coaching – functie ontwikkeling internationaal

Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende keren contacten gehad met Patricia toen ze nog niet voor zichzelf gestart was. Ik heb haar gevraagd om advies en heb daarin alle ondersteuning gekregen die ik nodig had. Ook hierdoor ben ik in een internationale carrière gerold en uiteindelijk directeur ben geworden van een divisie. Dit had ik van mijzelf qua opleiding nooit durven dromen maar het is er toch van gekomen. Bedankt voor je persoonlijke betrokkenheid en je geloof in mij.

Frank (anoniem)

Jobhunting en Loopbaancoaching 2e spoor – Reïntegratiebureau 

Ons reïntegratie-bureau maakte 3,5 jaren met tevredenheid en succes gebruik van de diensten van Patricius Coaching. Ons bureau richtte zich primair op de persoonlijke kant van de cliënten en niet de arbeidsmarkt-kant. We zochten een partij die daar wel in is gespecialiseerd maar oog blijft houden voor de persoonlijkheid van de cliënten. In Patricius Coaching hadden we deze partner gevonden. Patricia combineert een zakelijke en pragmatische aanpak met een gezonde hoeveelheid menselijke betrokkenheid

Bert-Jan Wiegeraad
toenmalig Directeur Retrofit BV

Coaching naar ondernemerschap

Het begon bij mij ook met een workshop zelfstandig ondernemen, gewoon om wat meer info te hebben over mijn mogelijkheden. Wat ik al wist dat ik graag door wilde met mijn creativiteit, dat ik beter op mijn eigen manier en tijd werk dan in loondienst.Wat ik niet wist, was precies welke richting en hoe dit te verwezenlijken. Ik herinner me nog dat ik met een jongen op die workshop praatte over het
maken van een evt. website, maar dat ik tegen hem zei dat dit nog voorlopig nog niet im frage was. Een week later was mijn pad duidelijk en heb ik Patricia opgebeld voor persoonlijke coaching en die jongen dat hij mocht beginnen aan mijn website. Soms gaat iets sneller dan je voor mogelijk houdt. Mijn creativiteit ben ik gaan verwezenlijken in sieraadontwerp. Samen met Patricia ben ik aan de slag gegaan om te kijken hoe ik mijn sterke en minder sterke punten een plek kon geven, hoe ik mijn tijd en energie kon verdelen (een van mijn minder sterke puntjes..), hoe ik mijn eigen bedrijfje het beste neer kon zetten en mezelf presenteren. Ik heb genoten van haar persoonlijke aanpak, haar eerlijkheid, haar meedenken, haar kritiek (oké dat was dan af en toe wel wat minder…) en de uitdaging.

Patricius coaching staat niet voor een slap aftreksel, maar voor duidelijke verwezenlijking van je droom, potentie en daadkracht. Ondertussen heb ik mijn eigen website, mijn eerste expositie draait momenteel in een museum en mijn eerste grote zakelijke opdracht is binnen, en dat allemaal binnen een half jaar! Ik sta nog steeds versteld van het feit dat wanneer je doet wat bij je past, er zoveel
moois en goeds op je afkomt.

Bedankt Patries, voor een wereld van verschil…

Divina van Koppen