Diensten

DIENSTEN

 

PATRICIUS COACHING  heeft als doel het bedrijfsleven innovatiever, breder, productiever, aangenamer en duurzamer te laten worden. 

Het Persoonlijke Verschil en Het Andere Werken zijn onze op maat gemaakte diensten.

Ieder mens, bedrijf, team of persoon heeft andere behoeften en wensen!

Patricius Coaching zal op een persoonlijke, realistische en succesvolle innovatieve manier deze behoefte(n), waar mogelijk, voor iedereen trachten te realiseren.

HET PERSOONLIJKE VERSCHIL

Patricius Coaching Talenttrajecten voor mensen, teams, bedrijven, die kiezen voor een andere persoonlijke richting en toekomstperspectief en deze durven aan te gaan door actie te ondernemen.

HET ANDERE WERKEN

Patricius Coaching Talenttrajecten voor mensen, teams, bedrijven, die o.a. harmonie, productiviteit, innovatie, duurzaamheid, plezier en teambuilding in hoog vaandel hebben staan en een persoonlijkere en andere manier van coaching met diversiteit durven aan te gaan.

 

JOBHUNTING & JOBCOACHING 

Patricius Coaching Talenttrajecten voor mensen, teams, bedrijven die gezamenlijk passende vacatures zullen verwerven en ontvangen, samen persoonlijke sollicitatiebrieven maken, samen verfraaien en professionaliseren van het curriculum vitae en (team) coaching tijdens het traject en on the job.

WERVING EN SELECTIE

Aanbieden van passende banen aan geschikte kandidaten en passende kandidaten aan bedrijven (directeuren, HRM’ers, P&O’ers etc.), die elkaar door te weinig info niet ontdekken.

INTERIM MANAGEMENT

Bij drukte, uitval of anders ontstane situaties waarbij management nodig is passende personen inzetten.

MEDIATION

Bespreken, bemiddelen en oplossen van meningsverschillen c.q. conflicten tussen werknemer(s) en de werkgever waardoor de goede sfeer gehandhaafd blijft of wordt verbeterd.

 

Patricius was de naam van een heilige in een tijd waarin het slecht ging. Hij zorgde voor geloof, vertrouwen en realiseerde hierdoor een betere samenleving. Ondanks alle hindernissen en valkuilen bleef hij in zichzelf geloven, zette zijn visie in de markt en volgde zijn passie. Wat later zijn missie werd!