Wie is Patricius

Wie is Patricius Coaching? 

 

Patricius Coaching is Patricia J. C. Eijsermans-van der Wal.

Patricius Coaching

Ik ben een enthousiast, energiek en ondernemend mens met talent om op een creatieve wijze de persoonlijke passie in werk te activeren. Mijn kracht is mensen zichzelf te laten zien.

Door successen en hindernissen is mijn passie gaan leven en heb ik Patricius Coaching opgericht in 2006. In 1999 wist ik al dat ik ondernemer zou worden maar was er toen nog niet klaar voor en wilde eerst mijn doel gezet in Nederland bereiken als vrouw in de techniek, wat ik internationaal al had bereikt.

Zelf kom ik uit een internationale technische, verkoop, directie- en managementomgeving en heb bijzondere werk- en levenservaringen opgedaan. Kennis, verantwoordelijkheid, gedreven wil samen te innoveren en professionaliteit zorgen ervoor, dat ik me inzet voor bedrijven en mensen internationaal en in Nederland.

Multinationals, mkb bedrijven en mensen die, hun carrière betekenisvoller wensen te maken door coaching en hierdoor hun passie en balans bereiken in werk en leven. Zo maken we het samen mogelijk om efficiënt en met plezier deel te nemen aan een ander en duurzaam bedrijfsleven.

 

Het Persoonlijke Verschil” wat mijn slogan is, staat voor; je persoon, hoe je deze het beste kan benutten, kennis opdoen, innovatie met een hogere productiviteit waardoorde sfeer en de samenhorigheid tussen bedrijven en mensen een bredere effectiviteit hebben en mensen elkaar meer zullen gunnen. 

Patricius Coaching draagt door deze innovatieve werkwijze bij aan de ontdekking, optimalisering, positivering en activering van je persoonlijkheid, je bedrijf, Multinational dus de kwaliteit van werk en leven. Daarom werken wij graag met U samen naar een positief en duurzaam bedrijfsleven om onze kennis te koesteren en te delen waar nodig. .

Positief, enthousiast en vrolijk zijn is een houding, die je van huis uit mee kan krijgen maar ook een die je kan leven. Liefde voor je zelf en anderen is hierin het fundament en vertrouwen is hierop gebaseerd! Vertrouwen is bouwen.

 

 

 

 

Patricius was de naam van een heilige in een tijd waarin het slecht ging. Hij zorgde voor geloof, vertrouwen en realiseerde hierdoor een betere samenleving.Ondanks alle hindernissen en valkuilen bleef hij in zichzelf geloven, zette zijn visie in de markt en volgde zijn passie. Wat later zijn missie werd!