Wie is Patricius

Wie is Patricius Coaching? 

 

Patricius Coaching is Patricia J. C. Eijsermans-van der Wal.

Patricius Coaching

 

 

Ik ben een enthousiast, energiek en ondernemend mens met talent om op een creatieve wijze de persoonlijke passie in werk te activeren. Mijn kracht is mensen zichzelf te laten zien. Door successen en hindernissen is mijn passie gaan leven en heb ik Patricius Coaching opgericht in 2006. In 1989 wist ik al dat ik ondernemer zou worden maar was er toen nog niet klaar voor en wilde eerst mijn doel gezet in Nederland bereiken als vrouw in de techniek.

Zelf kom ik uit een internationale technische, directie- en managementomgeving en heb bijzondere werk- en levenservaringen opgedaan. Kennis, verantwoordelijkheid, gedreven wil samen te innoveren en professionaliteit zorgen ervoor, dat ik me inzet voor mensen in het bedrijfsleven in Nederland en daarbuiten. Multinationals, mkb bedrijven en mensen die, hun carrière willen omgooien en toch hun passie en balans zoeken in werk en leven.  Zo maken we het samen mogelijk om efficiënt en met plezier deel te nemen aan een ander en duurzaam bedrijfsleven.

Het Persoonlijke Verschil” wat mijn slogan is, staat voor; diversiteit aan persoonlijkheden, bredere effectieve communicatie, meer productiviteit door andere acties, creatie`s, en daardoor bruikbare innovatie door een diversiteit aan professionaliteit. Zo maak je een team wat elkaar nauw aanvuld.

Patricius Coaching draagt door deze innovatieve werkwijze  bij aan de ontdekking, optimalisering, positivering en activering van je persoonlijkheid, je bedrijf, Multinational dus de kwaliteit van werk en leven. Daarom werken wij graag met U samen naar een positief en duurzaam bedrijfsleven om onze kennis te koesteren, te delen waar nodig. Wij vertrouwen erop U daarmee van dienst te kunnen zijn.

Positief, enthousiast en vrolijk zijn is een houding die je van huis uit mee kan krijgen maar ook een die je kan leven. Liefde voor je zelf en anderen is hierin het fundament en vertrouwen is hierop gebaseerd!

 

 

 

 

Patricius was de naam van een heilige in een tijd waarin het slecht ging. Hij zorgde voor geloof, vertrouwen en realiseerde hierdoor een betere samenleving.Ondanks alle hindernissen en valkuilen bleef hij in zichzelf geloven, zette zijn visie in de markt en volgde zijn passie. Wat later zijn missie werd!